torsdag 7 maj 2009

Specialen i Örebro och Vänesborg

Nu i maj så är det dobermann special i Örebro, vi är ett par som tänker åka upp och heja på Irisen, hör av er om ni tänker åka, ju fler destå roligare

Nu tror jag att Pettersson är redo för utställning, efter den sista operationen, så vi har anmält till Vänesborg, han kanske inte är i tipp-topp kondition, men det är alltid roligt att träffa lite
staff-folk, Swea får tyvärr inte vara med eftersom den bara är Nationell, men det blir fler tillfällen under sommaren
*
Vi har väl tänkt att åka på det mesta, funderar på Askersund och kanske även Ransäter, vi får se, men Alingsås inofficiella utställning o lydnadstävling i juni är en tradition, dit åker vi varje år, och så även i år.
*
I dag var det en härlig långpromenad på över en halvmil, men 3 hundar i bältet och en i handen, bar det av i blåst och regn, men skam den som ger sej, väl hemma gick det åt 2 stora badhandukar för att få hundarna torra igen. Senare med 4 nöjda hundar som sov gott i soffan och fotöljerna, satte jag mej med en varm kopp te och njöt av utsikten.
*
I morgon skall vi iväg och titta på lydnadstävling i Kallebäck, eftersom Catrin skall vara med, så hoppas jag att hela hejarklacken finns på plats:-)

Inga kommentarer: