onsdag 13 maj 2009

En underbar dag

Ester 8 månader.
*
I dag har vi varit ute på en lång-lång promend, måste träna upp Pettersson in för Vänesborg, vi får se om vi lyckas, det är svårt att inse att han faktiskt börjar bli gammal.
Ester igen
Ester ur en taskig synvinkel:-)

Efter 2 timmars vila så var det dags för Sweas dagliga lydnadspass, hon börjar bli riktigt het, lite dubbeltramp t.o.m, hon känns riktigt bra, ställande och läggande under gång sitter nästan som det skall igen, vänster och högersvängarna har vi börjat finslipa på, apporteringen börjar bli riktigt bra, så nu är det ingångarna som behövs tränas på.


Vackra Swea
Pettersson och Ester, man ser verkligen att det är far och dotter
*
Sedan var det dags för Esters dagliga pass, som idag var fritt följ vid sidan, gick riktigt Ok, hon vill gärna gå lite för långt fram, men tror inte det kommer bli något problem, hon är en fruktansvärd lättlärd tjej. I dag har vi börjat med ställande under gång och det snappade hon upp fort, vi får hoppas det håller i sej. Sedan tränade vi mycket på sitt kvar, även när jag ropar hennes namn, skall hon inte komma förrän komandot hit ges.
Pettersson!!!! den bästa staff som finns.....i alla fall för mej. I går var vi på vetrinärstationen för att göra en genomgång, han är ju dock 9 år, men det fanns inget att anmärka på, normalt slitage för sin ålder, fortfarande inga pålagringar i höftlederna, vi tyckte det var bäst att ta en röntgenplåt på magen eftersom han nyss var opererad, för att se att allt var ok, därav kunde vi läsa av höfterna, han är vid god vigör för sin ålder och lika vacker som vanligt tyckte sköterskan.
Terrasen och det som är kvar av jordgubbsplantorna, lämnade Ester en liten stund ute själv, kommer ut och ser att hälften av plantorna ligger lite här och där, vi får se om dom växer till sej igen.

En ide hur man kan använda en gammal stol, som ett blomsterarrangemang i trädgården

Inga kommentarer: