lördag 16 maj 2009

En jättekul dag

I dag var vi på Jippot i Sjövik, och hade fantastiskt trevligt.
*
Många nya trevliga människor och andra uppfödare att lära känna och utbyta ideer med.
*
Swea fick bara var med och vara vacker, medan Ester och Pettersson var med på hinderbanan
Pettersson slutade med fullpott och vann en gummi-leksak....som han bara älskar, men som han inte får ha......taskiga matte tycker Mr.P
Ester fick ett minus eftersom jag inte ville att hon skulle hoppa över hindret, som kanske inte var så högt, men mycket högre än det vi tränat på......man skall vara rädd om dom små.....vill inte påfresta hennes leder i onödan.
*
Banan var kul men annorlunda, 1. Hopp över hinder, 2. Slalom mellan koner, 3. Genom agility-tunnel, 4. Bära en bricka med fyra glas vatten med båda händerna och ha kopplet i ena handen+kontakt, 5. Sitt kvar i 30 sek, ligg 30 sek, stå i 30 sek, 6. Sätta eller lägga hunden inom fyra koner och sedan gå runt ett varv.
Både Pettersson och Ester gjorde det kanon snyggt, var så stolt över dom, och lite förvånad att Pettersson var så lydig.
*
Sedan var det poängpromenad, jag hade 1 fel och kom på andra plats och vann en kylväska
*
När de var dags för gladaste hunden, var det nästan lite orättvist mot dom andra som inte har staff, för finns det gladare ras än dom? Ester blev i alla fall gladaste hunden av alla.....kan jag inte förstå:-) och vann en fresbee för hundar.
*
En kanon kul tillställning och dom serverade mina älsklingskakor......kärleksmums...
*
Tack hundetikett för en trevlig dag och hoppas det blit fler roliga dagar........vi kommer...

Inga kommentarer: