onsdag 18 mars 2009

En underbar dag

I dag har vi haft en underbar dag hemma hos Jamaikas Catrin, med en lång promenad, lite lydnadsträning och sedan ett avslut med en kopp te i solen
*
Vet inte om ni ser, men det är Swea som älgar på fotot ovan
När Jamaika tog sej en tur på Isen, med hjärtat i halsgropen.....kallar Catrin in Jamaika, isen är inte speciellt säker

Swea släppte loss ordentligt idag, det var nog länge sedan hon haft så roligt, riktigt duktig var hon på den lilla lydnaden som jag körde, men det mesta verkar sitta, fast ligget i fjärren, var lite långsamt......ni vet fin fransyska kan inte ligga på blöta marken, men med lite övertalning så gick det också, sedan skulle testa hoppet, när vi hade börjat så slutade hon inte.......hon bara hoppade fram och tillbaka massor av gånger, när jag väl slutat skratta så fick jag brytit henne och avslutat med ett ordentligt hopp.....jaaaa, jag vet man skall inte låta hunden göra som den vill.....men det är så underbart att hon är så lycklig igen.
*
Det märks att det kommer att ta lite tid, för efter varje beröm......blir hon så himla glad att hon slår frivolter.......måste berömma lugt och sakta....men det verkar inte hjälpa........det får ta sin tid. Eftersom hon var rätt låg när hon kom hem igen, så får hon vara lite lycklig.....naturligt till vissa gränser......när vi kör inkallning så är det annat......då skall hon komma till 100%


Mr.P ur en häftig synvinkel

Ester försöker jaga i kapp Jamaika

Pettersson och Ester festar loss på isbitar från Catrins gräsmatta
........Allt går att ÄTA......

En avslappnande kopp te i solen

Catrin och dom 2 små grisarna

Två skönheter i solskenet:-)

Ester 6 månader


Blir det någon av denna lilla skit tro????






Vill på minna alla om handler kursen, den börjar bli full 9 stycken anmälda, några till får plats, men lägg på ett kol om ni vill säkra en plats.

*

Vill ni bara vara med och titta så kostar det 200 sek

*

Vi kommer att köra lydnad i helgen, så kom gärna förbi och var med på ett lydnadspass.

1 kommentar:

Anonym sa...

hahah! jag täntkte kolla på dina små videos så hade jag lite högre volym än det var tänkt så det läs som du var i samam rum när du ropade "ester, petterson" och akira flög upp och började springa runt och leta efter dig som en galning! :P hon saknar dig nog ;) Jag har pratat med pappa om att låna bilen så vi kan hälsa på i helgen också. Så det kommer säkert gå!