onsdag 3 december 2014

Valpar att tinga

Det finns fortfarande valpar att tinga hos oss

Nu äntligen har våran kull kommit till världen med levereras tidigast 12 januari 2015

Mor: Bardot´s Queen of the Kings, ögon UA, L2gha/HC Clear, uppflyttad till lydnadsklass 3, klubbmästare i lydnad 2014 på staffspacialen i Gränna, klubbmästare i lydnad på Lerums BHK 2013/2014, även startad i rallylydnad.Far: Macadermus The Nomadic
"Higgins" L2gha och HC clear, Ögon UA, CERT, BIR, GRUPP 1


Valparna är uppfödda i hemmiljö och med allt som hör till såsom, miljö, skott/åska/fyrverkeri träning, kloklippning, avmaskade vid 2, 4, 6 och 8 veckors ålder. dom levereras även med en egen försäkring i Agria + 3 års doldafel försäkring, valpkurs ingår, mm.

Levereras självklart enligt SKK regler
Vetrinärbesiktigade
Vaccinerade
Chippade

Vi är en aktiv kennel, där vi arbetar på att meritera våra avelstikar och då inte bara i utställningsringen, hemma finns även en BPH, Diplomerad terapihund som även är utställd med exellent på specialen i Gränna och en tik som har gdk viltspårsprov och ska tävla så snart som möjligt, även hon är utställd med 2 CERT, CACIB, BEST IN SHOW VALP mm.

Vi anordnar även om så önskas, dags/helg/träningsläger i alla bruksgrenar, viltspår,svensklydnad, freestyle, agility, rallylydnad mm.

Tycker du att detta verkar vara något för dej så tveka inte att höra av dej, kom gärna och ta en fika, hälsa på mej och mina hundar.

Finns också massor att läsa på kingsqueens.se

Eva på Kennel Kings & Queens´s 0302-46698

Inga kommentarer: