söndag 13 maj 2012


Idag har Kate Detterberg debuterat i utställningsringen efter dryga 3 år:)) Emil sjung för hela klubben:)) Ni som känner till Emils historia så är detta en liten seger efter allt vi gått igenom tillsammans. Dagens resultat : BIR, HP och hans kritik.

maskulin,bra storlek, bra prop, mkt bra huvud och uttryck, utm över och underlinje, korrekt front, normal vinklad fram, bra bak, paralell, rör sig med lätta vägvinklande steg från sidan :)) Från en dödsdömd till detta detta, det ni :)) Är så stolt över våran tokige, glade Emil ;))
 Kings & Queens´s Genius Sir Gavin "Emil"  5 månader på fotot
*
Emils Historia, från en mycket lovande och levnadsglad hund, till dödsdömd. Allt gick så fort pga ett bett från någon insekt eller djur, som stack Emil rätt in i leden, vilket ledde till en kraftig inflammation av ena leden i bakbenet, så illa att leden blev deformerad, men med Kates fantastiska arbete, så lyckades hon vända detta hemska till det bättre, sakta men säkert kom Emil tillbaka till sitt vanliga tokiga jag, men det har varit en del bakslag under vägen, men Kate gav aldrig upp, en stor eloge till dej för ditt fantastiska arbete.
 

Inga kommentarer: