måndag 7 februari 2011

I-kullen 3 veckor

Röd tik, med mat på nosen. I dag har vi försökt att ta kort på alla valparna, uppställda, huvudkort och profil, skriv gärna i gästboken och tala om vad ni tycker. Med min mamma som hjälp gick det riktigt bra till slut..phu...phu!!

Röd tik

Röd tik

Röd tik

Röd tik...pussgurka

Röd tik

Beige tik

Beige tik

Beige sötnos

Beige tik

Beige tik i protest:-)

Rosa tik i vacker posé

Rosa tik

Rosa tik

Rosa tik..Hej..hej!!!

Rosa tik i profil

Rosa tik....Bläääää!!!!

Rosa tik och mamma skrattar ihop:-)

Rosa tik

Blå hane

Blå hane

Blå hane

Blå hane

Lila hane

Lilla hane och mamma med på ett hörn:-)


Lila hane

Svart hane

Svart hane i profil

svart hane
*
Nu börjar det hända saker i valprummet, har fått byta ut bia-bädden mot en plattare dyna, eftersom dom kommer ur bia men inte tillbaka, så efter x-antal gånger under natten som jag fått springa upp och lyfta i dom små, så bestämde jag mej för att byta till en lägre bädd av foam, som är kanon för hundarna eftersom den formar sej efter deras kropp.
*
Nu har dom börjat få fast föda 2 ggr om dagen och i morgon bär det av till hundbutiken för att hämta valpburkmat, starter och valpfoder,
*
Nu börjar det närma sej när valparna får ta emot besök, jag vet att ni som är intresserade längtar att få komma hit och gosa in i valphagen, ser fram emot att träffa er all

Kram Eva Ester och dom små, ps Swea och Pappa Otto hälsar också

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej Eva & alla hundarna!
Superhärliga bilder! Alla, verkligen alla, är ju supergoa. Vi håller på att längta ihjäl oss och kan knappt bärga oss. Ska bli jätteskoj att komma och hälsa på. Fina namn du hade kommit på också:)

Vi ses snart :) Carolina & Marcus