lördag 1 augusti 2009

I dag har vi varit hos Marie och Frodo och tränat, fast Ester löper så märks det ingen större skillnad, litta tröttare kanske, men det gör ju inget:-)
Fria följet går hyfsat, det är ett moment som jag tycker är jätte svårt, helst nu när hunden inte ens upp till vaden......haha, men vi trampade på med många belöningar under tiden och inget fotkomando, det får vänta. Höger och vänstersvängarna går riktigt bra, även vändningar på stället.
*
Har fått mycket hjälp framförallt så ifråga sätter Marie allt jag gör och varför jag gör på det sättet, det gör att hjärnan får arbeta, för när man tänker efter riktigt noga, så gör arbetar man ibland på visst sätt för att det skall...vara så, eller så gör alla andra, eller så gjorde jag med förra hunden, så nu är det dags att tänka om och inte göra det så svårt för sej och sin fyrbenta.
*
Apporteringen är rolig att arbeta med, tycker Ester också, men när jag idag sa till Ester sitt kastade metallapporten i stället för trä......och tänkte för mej själv hur skall detta gå....jag skickade henne apport.....och hon sprang ut och hämtade metallen, precis som den var av trä, galopp in och galopp tillbaka.....duktig tjej..
*
På måndag är det dags att bli grillad igen, skall bli kanon roligt. I morgon skall jag och hundarna till halmstad för att titta på arabhästutställning, det blir säkert härligt att lägga ögonen på alla vackra arabhästar
*
Fotot på Ester är taget av Madde under lägret

Inga kommentarer: