tisdag 29 juli 2008

Välkommen hem Emil (Memil)


I dag har Emil äntligen kommit hem, efter ett par dagar på blå stjärnan, efter en akut hasledsinflammation antagligen pga jordgetingstick. Hoppas nu att allt går bra och att han låter alla hemska insekter vara i framtiden (skämt).

Tack Kate för dom varma orden, du vet vad jag menar, och tack för att du finns


Annars så har vi påbörjat vår träningsvecka. I går var vi i Rannebergen, men det var en aning för varmt, det var knappt att Jamaika orkade och då är det verkligen varmt.


I dag var det betydligt svalare. Det märktes på hundarna. Vi började kl 10.00 och var färdiga vid 15.00 tiden. Toke-Loke var jätte duktig, lite svårt med koncentrationen var det allt i början, men sedan gick det mycket bättre. Swea är pigg när hon får göra det som hon tycker är roligt, det andra kan vara.


Jamaika var riktigt duktig, som vanligt, får man väl säga, under den sista tiden har ekipaget Katrin och Jamaika växt fruktansvärt mycket, jätte kul att se.


Marie och Frodo är ett ekipage för sej själva, jag kan inte ge Marie annat en stor eloge för sitt tålamod och att hon för att hon lyckas alltid till slut, skulle behöva lite av hennes tålamod och glada humör ibland.


Lite ändrade planer, imorgon träffas vi på Lerums BHK i stället för Kallebäck. Vi träffas kl 12.00


Och torsdagen träffas vi hos mej kl 12.00 istället för 11.00


Kramar Eva

Inga kommentarer: